Субота, 27.04.2024, 08:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Спортивний уікенд

                  З метою виховання в учнів спортивної активності та любові до спорту, знайомства з правилами гри в хокей, розвитку фізичних якостей, 29.11.2015 року 30 учнів Званівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали шостий чемпіонат України по хокею. Відбулася гра хокейного клубу «Донбас» з гостями з Кременчука, яка закінчилася з результатом 5:0 на користь «Донбасу». Діти, одягнені в футболки і кашкети ХК, дружньо і завзято вболівали за нашу команду. Вони впевнені, що саме це допомогло їм здобути перемогу!

               Позитивного настрою додали також катання на льодовій арені, перегляд 3D фільму, гра в боулінг. Гостей гри пригостили соком та піцою. Відпочинок вийшов не тільки корисним, але й змістовним. Емоції від екскурсії перевершили вс ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: berestlav | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

Нарада заступників директорів з виховної роботи

           У відділі освіти Артемівської райдержадміністрації проведено нараду заступників директорів з виховної роботи, на якій розглянуто основне питання щодо взаємозв’язку школи, родини, громадськості у вихованні дітей. Досвід роботи презентували заступники директорів шкіл з виховної роботи Зайцівської, Новолуганської, Луганської, Миронівської №1, Миронівської №2 шкіл та Світлодарського НВК. Психологічна служба підготувала для заступників директорів з виховної роботи рекомендації первинної профілактики злочинності та роботи з дітьми і їх батьками що потребують особливої уваги. Заступники директорів з виховної роботи Красненської ЗОШ, Званівської ЗОШ та  Міньківського НВК презентували свій досвід про партнерські зв'язки шкіл Артемівського району зі школами України. На нараді було підведено підсумки проведення районного етапу обласного конкурсу &la ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: berestlav | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

     З метою виконання «Загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ- інфекції, лікування та підтримки ВІЛ-інфікованих» 01.12.2015р. у загальноосвітніх навчальних закладах Артемівського району відбулося проведення акції до Всесвітнього дня боротьби із ВІЛ/СНІДом. Мета акції -  набуття та засвоєння учнями нових знань про здоровий спосіб життя, підвищення рівня інформованості підлітків.  Серед заходів було проведено виховні години, конкурс плакатів, перегляд відеолекцій, «круглий стіл» та виготовлення пам’яток. Школярам було нагадано про небезпечність данного захворювання та необхідність толерантного відношення до ВІЛ-інфікованих людей.

... Читати далі »

Переглядів: 385 | Додав: berestlav | Дата: 02.12.2015 | Коментарі (0)

    У загальноосвітніх навчальних закладах Артемівського району 27 листопада пройшло під гаслом «Пам ять народу – пам’ять серця». З метою виховання національної свідомості , поваги і скорботи було організовано книжкову-ілюстративну виставку «Гірка пам’ять»,  проведено виховні заходи «Нехай пам’ять говорить». В ході заходів використані інтерактивні технології з демонстрацією документальних фільмів, фото – архівів про жахливі події 1932 -1933 рр. Підготовлено та розповсюджено листівки з закликом прийняти участь у Всеукраїнській акції «Запалимо свічку»

Правда про страшний голодомор  має звучати голосно, бо народ, який не пам'ятає свого минулого, приречений на блукання у пошуках майбутнього. Ця правда повинна об'єднати український народ. Ми закликаємо до усвідомлення страшної правди про Голодомор, бо тільки зрозу ... Читати далі »

Переглядів: 364 | Додав: berestlav | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

    27.11.2015 у відділі освіти проведено колегію відділу освіти на якій розглядалися та обговорювалися питання: результати вивчення стану управлінської діяльності  щодо організації навчання за індивідуальною та екстернатною формами, стан викладання предмету «Математика» в початковій школі в загальноосвітніх навчальних закладах, стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з української мови та літератури, стан безпеки життєдіяльності, охорони праці, пожежної безпеки, дитячого дорожньо-транспортного травматизму в закладах освіти району за підсумками звітності про травматизм учасників навчально-виховного процесу за 9 місяців 2015 року. За підсумками колегії були вироблені рішення по кожному питанню щодо впровадження в навчально-виховний процес. 

Переглядів: 374 | Додав: berestlav | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

    27.11.2015 у відділі освіти проведено колегію відділу освіти на якій розглядалися та обговорювалися питання: результати вивчення стану управлінської діяльності  щодо організації навчання за індивідуальною та екстернатною формами, стан викладання предмету «Математика» в початковій школі в загальноосвітніх навчальних закладах, стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з української мови та літератури, стан безпеки життєдіяльності, охорони праці, пожежної безпеки, дитячого дорожньо-транспортного травматизму в закладах освіти району за підсумками звітності про травматизм учасників навчально-виховного процесу за 9 місяців 2015 року. За підсумками колегії були вироблені рішення по кожному питанню щодо впровадження в навчально-виховний процес. 

Переглядів: 329 | Додав: berestlav | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

    25 листопада 2015 року в Кіровській ЗОШ І-ІІ ступенів Артемівського району відбувся районний семінар для вчителів іноземної мови та трудового навчання на тему «Використання ігор для формування мовленнєвого досвіду молодших учнів».

Присутні познайомились з досвідом учителів Кіровської школи: Логвінової Л.О., Синюшко В.В., Макеєнко В.М., побували на уроках  англійської мови в 3 класі та трудового навчання в 2 класі, завітали на шкільне свято «Господиня Осінь».  На відкритих заходах були використані сучасні методи та прийоми, але головною була гра.   Підводячи підсумки учасники визначили, що гра – це іскра, яка розпалює вогонь кмітливості і допитливості, чудовий засіб для розвитку мови дитини.

Учасники семінару отримали задоволення, набули теоретичних знань, практичного досвіду для самостійного впровадження гри на уроках ... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: berestlav | Дата: 26.11.2015 | Коментарі (0)

     З метою ознайомлення з досвідом використання в роботі вчителями-логопедами інноваційних технологій 25.11.2015 в м. Дружківка, на базі Донецького обласного навчально-методичного центру психологічно служби системи освіти відбувся фестиваль для вчителів-логопедів логопедичної служби «Педагогічна майстерня». Артемівський район представив  досвід  роботи використання інноваційних технологій в корекційній роботі з дітьми-логопатами вчителів-логопедів  ДНЗ №2 «Світлячок» Сіверської міської ради Святєлік О.М. та Панчул Т.О. Досвід роботи був оформлений у вигляді презентації де висвітлені традиційні та нетрадиційні інноваційні технології: «Мовленнєве зростання дошкільника» (Піроженко Т.), «Схеми-моделі в описових розповідях» (Ткаченко Т.), «Спадщина Сухомлинського». «Художнє слово і дитяче мовлення» (Гавриш н.), «Казкотерапія», «Комп’ ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: berestlav | Дата: 26.11.2015 | Коментарі (0)

    24 листопада 2015 року у відділі освіти відбулось підведення підсумків участі школярів Артемівського району  у виставці-конкурсі з декоративно-ужиткового мистецтва «Творчі скарби Донбасу».

На виставку творчі роботи надали учні з 21 школи району та гуртків Артемівського районного та Світлодарського ЦДЮТ .

Дитячі роботи вражали своєю різноманітністю та неповторністю, фантазією та творчим задумом. У художніх виробах використані такі матеріали як: шпагат, солоне тісто, бісер, кофе, папір, дерево, природний матеріал, шовкові стрічки тощо. Нову техніку «сухе валяння» з вовни представили вихованці гуртка «Сувенір» Світлодарського ЦДЮТ.

Автори кращих робіт відзначені грамотами відділу освіти.

Роботи переможців районного конкурсу представлені на обласному  конкурсі.

Вітаємо кращих майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та бажаємо їм творчої наснаги і нових цікавих проектів. За матеріалом ві ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: berestlav | Дата: 24.11.2015 | Коментарі (0)

    До відзначення Дня  Гідності та Свободи в загальноосвітніх та позашкільних начальних закладах Артемівського району пройшли урочисті лінійки, круглі столи, виховні години та  єдині уроки «Україна –  територія гідності й свободи». Розпочались заходи з виконання всіма учнями  гімну України. Перші хвилини уроків були присвячені доленосним подіям, які сколихнули нашу державу восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року.

         З метою вшанування патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, у Міньківському НВК, Новолуганській ЗОШ, Сіверській ЗОШ №3 пройшов  нетрадиційний виховний захід - флеш - моб «Я люблю Україну», у Покровському НВК, Сіверській ЗОШ №2, Званівській ЗОШ - мистецька акція «Створи голуба миру», всі школи переглянули відеофільм «Зим ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: berestlav | Дата: 24.11.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 34 35 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930