Четвер, 28.03.2024, 14:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

    2 листопада 2015 року відбулась обласна конференція “Реалії та перспективи національного-патріотичного виховання у вимирі сучасності”, у рамках якої була організована виставка творчих доробок педагогічної спільноти області  з проблем виховання дітей та молоді.Виставка пройшла під девізом “Віримо у майбутнє мирної та незалежної  України!”

    На виставкових майданчиках міст і районів були представленні презентаційні матеріали, що пройшли відбірковий етап на рівні міст і району, та відображають найбільш ефективні підходи до розбудови виховної системи в закладах освіти.

    Виставочні роботи Артемівського району були позитивно відзначенні Департаментом освіти і науки Донецької області.

... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: berestlav | Дата: 06.11.2015 | Коментарі (0)

    В рамках проекту «Дружня Україна»  учні та вчителі Званівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели осінні канікули в столиці України – місті Києві. Подорож була організована спеціалізованою школою №124 за підтримки колективу, батьків та учнів.

    Це були найдивовижніші три дні в житті званівських школярів. Цікавим було все: екскурсії, які повертали у минулі століття, красивий давній Поділ, гарна школа, доброзичливі люди. А найбільше сподобалася гостинність киян. Щкола-побратим організувала зустріч нашої групи з мером міста Києва Віталієм Кличко в КМДА, де на нас чекала цікава розповідь видатної людини, спільне фото і подарунки.

    Удача нас не залишала і під час автобусної екскурсії містом. В музей мініатюр, що знаходиться на території Києво-Печерської лаври,  ми  особисто познайомилися з автором робіт Миколою Сядристим. ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: berestlav | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

      22 жовтня в дошкільному навчальному закладі №3 «Золота рибка» Артемівського району проведено районне засідання творчої групи вихователів «Формування основ здорового способу життя підростаючого покоління».

Учасники заходу переглянули сюжетне заняття з фізкультури для старших дошкільників з використанням ігрового стрейчингу та елементів спортивної гімнастики за методикою українського педагога М.М. Єфименко. Молодші дошкільники показали вправи з використанням народної педагогіки в фізкультурному занятті.

 Члени творчої групи взяли активну участь в обговоренні актуальних питань, ділилися своїм досвідом фізкультурно-оздоровчої роботи з використанням інноваційних технологій та інтерактивних технологій в навчально-виховному процесі, підготували орієнтовне планування для занять з фізичного виховання.

... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: berestlav | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

         16 жовтня 2015 року в Сіверській загальноосвітній школі №1 пройшов районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної  патріотичної гри «Сокіл» (Джура). Традиційно  учні шкіл Артемівського району збираються на козацькі змагання, щоб  із вдячністю згадати історію козацької доби та відродити козацькі звичаї та обряди. Цього року гра була присвячена Дню захисника України.

         В ході змагань юні козаки загальноосвітніх  шкіл показали свої творчі доробки та спортивні досягнення. З честю пройшли всі випробування: шикування, підтягування на перекладині, естафета на швидкість, стрибки в довжину, на скакалці, збір рюкзака, стройова пісня та впоряд. До журі були запрошені тренери Артемівського районного спортивно–оздоровчого комплексу.

    &n ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: berestlav | Дата: 16.10.2015 | Коментарі (0)

   13 жовтня  2015 року учні Яковлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів мали можливість привітати  захисників України. Урочистості відбулися  в Яковлівській сільській раді, куди були запрошені місцеві організації, місцевий депутатський корпус, члени Яковлівської Ради ветеранів.

       Хлібом-сіллю зустрічала військових голова Яковлівської сільської ради Безсмертна Л.В. Зі словами подяки за незалежність, цілісність держави, великий  патріотичний  долг  перед країною виступили представник Донецької облдержадміністрації Черніков К.Г, начальник відділу культури та туризму Артемівської райдержадміністрації Кучер О.О., директор школи Профатілова Н.В., голова Ради ветеранів Яковлівської сільської ради Бейс О.С.

       Офіційну частину  змінили  виступи козачат  Яковлівської школи, які п ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: berestlav | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)

   13 жовтня учні та вчителі Покровського НВК привітали воїнів Збройних Сил України з військових частин, розташованих на території села Покровське. Для солдат був підготовлений святковий концерт – привітання, виготовлені сувеніри та брошури з учнівськими творами. Зустріч  пройшла в дуже теплій та дружній атмосфері. Військовослужбовці залишилися задоволеними цікавим виступом та увагою. А в учнів залишилися незабутні враження та позитивні емоції. А ще  - сподівання на мир і злагоду в Україні. 

 

... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: berestlav | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)

   У рамках проекту «Зірки ХХІ століття» 10 жовтня 2015 року у місті Дніпропетровську був проведений V відкритий міжнародний фестиваль-конкурс «Зірки  ХХІ століття» в стилі «HOOLYWOOD PARTY». В конкурсі прийняла участь учениця 6 класу Клинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Невідома Ангеліна.

   Юна співачка вже має нагороди за перемоги в районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсах. Цей виступ не став виключенням: сцена у Дніпропетровську підкорилася юній зірці!

   Оцінювало виступи конкурсантів поважне й почесне журі, до складу якого увійшли народний артист України В.І.Крачковський, заступник голови Дніпропетровської асоціації баяністів та акардионістів, викладач Днепропетровської консерваторії імені Глинки К.С.Іванченко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри методики музичного ви ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: berestlav | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)

13 жовтня в дошкільних навчальних закладах Артемівського району проведено  заходи до дня захисника України. Дошкільнята підготували для гостей цікаву та захоплюючу програму. Діти декламували вірші про Україну, співали  пісні,танцювали, грали в ігри.                                                     

   Проведено конкурси дитячих малюнків «Я пишаюсь своїм татом» Діти проявили свою творчість та фантазію. На конкурс були запрошені воїни АТО. Діти подарували їм свої малюнки.

 

< ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: berestlav | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)

    13.10 2015 року в Новолуганській школі  проведено свято «Козацькими шляхами». На свято були запрошені гості: в.о. сільського голова Руденко Н.М.,  директор клубу-музею Кочура О.В., завідуючий дитячим сектором ЦЕВ «Юність» Лапін М.М., які були в складі журі конкурсної програми.

 Свято складалося з двох частин.

 Розпочалося  свято із конкурсу строю та пісні , на якому загони козачат 5-11 класів показали свої уміння з стройової  підготовки.

 У другій частині свята була конкурсна програма серед загонів

 « Смуга перешкод».

Команди змагалися за такими конкурсами:

  1.  « Пошук карти»
  2. «Турист ... Читати далі »
Переглядів: 353 | Додав: berestlav | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 34 35 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031