Четвер, 02.05.2024, 00:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

         15 травня 2015 року у місті Слов′янську відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької естрадної творчості «Forte music – 2015». Метою фестивалю є виявлення і розкриття творчих здібностей дітей та молоді, обмін майстерністю, зміцнення дружніх і творчих контактів між учасниками з різних регіонів України, відволікання дітей і підлітків від правопорушень, наркоманії шляхом організації та проведення в регіоні конкурсу-фестивалю. Якісно, видовищно, на високому культурному та естетичному рівні пройшов конкурс-фестиваль. На ньому успішно виступили юні вокалістки Клинівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів.

         Учениця 1 класу Лавренко Карина виступила в номінації «Вокал, дебют» в категорії «Бебі (6 – 7 ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: berestlav | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

     21 травня 2015 року з метою посилення профілактичної роботи з попередження правопорушень учнями в Опитненській ЗШ І-ІІІ ступенів було організовано зустріч старшого лейтенанта Артемівського відділу кримінальної міліції у справах дітей Микити Віталія Валерійовича з учнями 7-9 класів. У ході зустрічі Віталій Валерійович розповів підліткам про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх та їх батьків за скоєні правопорушення. Також він нагадав учням про небезпеку, яку являють собою вибухонебезпечні та підозрілі предмети, роз’яснив правила поведінки при зіткненні з ними. Під час заходу учні мали змогу поставити працівнику міліції запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Наприкінці зустрічі міліціонер надав учням рекомендації щодо безпечного відпочинку влітку та побажав усім вдалих та безпечних канікул.

... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: berestlav | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

     З метою поширення інноваційного, управлінського, методичного й педагогічного досвіду щодо стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку та задоволення потреб у професійній самореалізації педагогічних працівників загальноосвітніх закладів в Калінінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведено семінар директорів шкіл з теми: «Управління розвитком сільської школи в умовах модернізації освіти». Теоретичну частину розпочала начальник відділу освіти Василенко Світлана Олександрівна ознайомивши всіх присутніх з основними принципами управлінської діяльності. У рамках семінару проведено майстер-клас. Своїм досвідом ділилися керівники: Сіверської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Череповська Людмила Іванівна, Званівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Максименко Ольга Іванівна, Красненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Козаченко Ольга Євгенівна. Головним завданням майстер-класу було в ... Читати далі »

Переглядів: 424 | Додав: berestlav | Дата: 25.05.2015 | Коментарі (0)

     На відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі у загальноосвітніх школах Артемівського району пройшли заходи з вшанування ветеранів Другої світової війни. В  рамках  акції «Вахта пам’яті», школярі зустрічалися з фронтовиками,  ветеранами тилу, учасниками та дітьми війни, записували їх спогади, вітали зі святом та вирішували їх життєві проблеми (копали город, підмітали подвір’я, саджали квіти та ін..).

          Діти доглядали братські могили, обеліски, оновлювали пам’ятники на території сіл, з великою пошаною покладали до них квіти.

            В школах району пройшли: уроки мужності ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: berestlav | Дата: 15.05.2015 | Коментарі (0)

12 травня у великій залі Артемівської райдержадміністрації проведено спільну нараду заступників директорів з виховної роботи, начальників пришкільних відпочинкових таборів та завгоспів з метою якісної організації роботи пришкільних відпочинкових таборів влітку 2015 року. У нараді брали участь: Герасимова Л.С., в.о. заступника голови Артемівської райдержадміністрації, Василенко С.О., начальник відділу освіти, Заморська Т.М., голова  Артемівської РОП, Дмитренко К.М., начальник відділу санітарного нагляду Артемівського районного Управління Головного управління Держсанепідслужби в Донецькій області, Зінченко О.М., заступник головного  лікаря  по  медичному  забезпеченню  комунального  закладу «Артемівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», Спіцин А.О., інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій 8 ДПРЗ, Кучер О.О., начальник відділу культури та туризму АР ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: berestlav | Дата: 15.05.2015 | Коментарі (0)

   У  навчально-виховному комплексі «ЗНЗ І-ІІІст. – ДНЗ» Покровської сільської  ради   відбувся семінар-практикум для вихователів дошкільних навчальних закладів за темою «Створення умов для реалізації трудового виховання дітей в ДНЗ».
   Учасники семінару ознайомилися з особливостями організації роботи по трудовому вихованню в різних вікових групах. Організовано виставку методичної літератури з трудового виховання, де були представлені новинки художньої, методичної та періодичної літератури. Педагоги закладу підготували презентації, в яких розкрили основні особливості роботи з трудового виховання дітьми різного віку. Вихователі прийняли участь у колективному перегляді інтегрованого заняття в молодшій групі з використанням інноваційних методів, де діти продемонстрували свою обізнаність в різних видах діяльності дорослих, важливості та необхідності праці в ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: berestlav | Дата: 30.04.2015 | Коментарі (0)

   У м. Слов’янську відбулася обласна конференція учнівської молоді «Друга світова війна : людський вимір та уроки історії» з метою розвитоку аналітичних здібностей учнів, надання їм практичного досвіду дослідницької діяльності, виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України, поваги до представників воєнного покоління, які винесли на своїх плечах тягар випробувань найкривавішої війни в історії людства - Другої світової війни. Учасниками конференції стали юні дослідники та пошуковці з  м. Слов’янська, Костянтинівки, Димитрова, Дзержинська, Артемівського району та інших міст і сіл Донецької області. Всі роботи учнів відзначалися актуальністю, повнотою розкриття та емоційністю. 
    Артемівський район представляла учениця 9 класу Покровського НВК Кісельова Валентина, яка виступила з доповіддю «Село Покровське і покровчани в роки німецької окупації&r ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: berestlav | Дата: 30.04.2015 | Коментарі (0)

  24 квітня у відділі освіти Артемівської райдержадміністрації проведено колегію відділу освіти, на якій розглядались питання: стан управлінської діяльності керівників навчальних закладів щодо організації та проведення роботи з охорони праці та організацію харчування дітей в навчально-виховних закладах району.

  В ході колегії були вироблені рішення по кожному питанню для позашкільної роботи, визначено рівень управлінської діяльності адміністрацій навчально-виховних закладів.

 

 

Переглядів: 452 | Додав: berestlav | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

    Відповідно до плану Донецького облІППО,  на базі Краматорської ЗОШ № 3  відбувся  презентаційний майстер-клас №1 «Поруч із генієм: + і ще раз +» для педагогічних працівників області, які мають ефективний досвід підготовки переможців в інтелектуальних змаганнях.До участі у майстер-класі запрошувалися: заступники директорів шкіл з навчально-виховної роботи, методисти та керівники м/о, учителі, класні керівники, психологи; керівники гуртків загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів державної та недержавної форми власностіЙого учасники зібралися, щоб поділитися досвідом роботи з обдарованими учнями.

Артемівський район представляли : Миронова Н.Г., Сірокурова Л.В., вчителі Сіверської ЗОШ  № 2, Романюк С.О., заступник директора Опитненської ЗОШ, Акопян С.А., вчитель фізики Опитненської школи.

  З привітанням до присутніх звернулася БурцеваЮ.О. –проректорДонецького обл ІППО  ... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: berestlav | Дата: 22.04.2015 | Коментарі (0)

         У  дошкільному навчальному  закладі  «Ромашка» Бахмутської сільської  ради   відбувся  експрес - семінар для вихователів на тему «Формування основ громадської  свідомості малечі», метою якого  було  підвищення  рівня професійної  майстерності  педагогів щодо морально – патріотичного  виховання  дітей  дошкільного віку.

   В ході  ділової  гри «Педагогічний експрес» педагоги подорожували на  потязі по станціях, зупиняючись на яких отримували, виконували завдання  та ділилися  досвідом з питання семінару, так на станції «Національній» педагоги  уточнили зміст  нормативних документів, в яких йдеться мова про виховання свідомого громадянина, патріота, формування у дітей потреби та уміння жити в громадянськом ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: berestlav | Дата: 20.04.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031