Субота, 20.04.2024, 18:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

   Перший день осені в навчально-виховних закладах району відзнаменувався святом 1 вересня - День знань, який пройшов під гаслом «Україна-єдина країна». До шкільної родини приєдналось 473 першокласника.   У заході брали участь представники Артемівської райдержадміністрації, Артемівської районної ради, сільські голови, керівники сільгосппідприємств, спонсори. Великим святом для  шкіл та дошкільних навчальних закладів було отримання наборів канцелярських і спортивних товарів для позакласної та позашкільної роботи, для гурткової та спортивно-масової роботи від Міністерства освіти і науки України та представництва дитячого фонду ООН в Україні (UNICEF). Першокласникам подарували набори канцтоварів та солодощі а дошкільникам іграшки. Окремі шкільні їдальні поповнились  новим кухонним обладнанням.

   Для всі ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: berestlav | Дата: 07.09.2015 | Коментарі (0)

   27 серпня в актовій залі Опитненської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено розширену колегію відділу освіти Артемівської райдержадміністрації, на якій розглядалось питання: «Про підсумки розвитку дошкільної і загальної середньої освіти в 2014-2015 навчальному році та стан готовності навчальних закладів до нового 2015-2016 навчального року». У роботі колегії брали участь: в.о. голови Артемівської райдержадміністрації Герасимова Лариса Сергіївна, керівники навчальних закладів, голови профспілкових комітетів, педагоги, вихователі, ветерани педагогічної праці, молоді спеціалісти. Перед початком роботи колегії педагоги району привітали ветеранів педагогічної праці  квітами. Керівники навчально-виховних закладів урочисто вручили трудові книжки молодим учителям, які вступили до районної педагогічної сім'ї. Зі словами привітання з початком нового навчального року до освітян району звернулась в.о. голови Арт ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: berestlav | Дата: 07.09.2015 | Коментарі (0)

    27 серпня в актовій залі Опитненської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено розширену колегію відділу освіти Артемівської райдержадміністрації, на якій розглядалось питання: «Про підсумки розвитку дошкільної і загальної середньої освіти в 2014-2015 навчальному році та стан готовності навчальних закладів до нового 2015-2016 навчального року». У роботі колегії брали участь: в.о. голови Артемівської райдержадміністрації Герасимова Лариса Сергіївна, керівники навчальних закладів, голови профспілкових комітетів, педагоги, вихователі, ветерани педагогічної праці, молоді спеціалісти. Перед початком роботи колегії педагоги району привітали ветеранів педагогічної праці  квітами. Керівники навчально-виховних закладів урочисто вручили трудові книжки молодим учителям, які вступили до районної педагогічної сім'ї. Зі словами привітання з початком нового навчального року до освітян району звернулась в.о. голо ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: berestlav | Дата: 27.08.2015 | Коментарі (0)

           В період з 21.08.2015 року по 24.08.2015 вихованці  Артемівського районного Центру дитячої та юнацької творчості прийняли участь у виховних заходах   з відзначення  Дня незалежності України, метою яких було виховання підростаючого громадянина своєї держави. Юні читачі бібліотеки підготували виставку - панораму «Україна пам’ятає!Світ визнає»,  учні  гуртків художньої самодіяльності взяли участь у виховній годині  «Живи Україна, живи для краси», а учні гуртків декоративно - прикладного мистецтва дивували своїми творчими роботами,  представленими на виставці дитячої творчості «Майорить жовтоблакить». На завершення святкування був проведений флешмоб «Я народився в Україні». Проведені заходи сприяли  активізації роботи з патріотичного  виховання серед учнівської молоді, формуванню стійкої громадянської позиції, виховання шано ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: berestlav | Дата: 27.08.2015 | Коментарі (0)

З метою виховання у громадян почуття патріотизму та гордості за свій народ у Бахмутській  ЗОШ І – ІІІ ступенів  23 та 24  серпня  до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України проведено: тематичний захід «Україна – єдина країна», просвітницьку виставку «З чого починається Батьківщина». Учні початкової, середньої, старшої школи, педагоги, громада прийняли активну участь у сільському святі «Ми  за  єдину  Україну».

... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: berestlav | Дата: 27.08.2015 | Коментарі (0)

 

    З нагоди   святкування Дня Державного Прапора України та 24-річниці Незалежності України учні, батьки , педагоги  Яковлівскої ЗОШ І-ІІІ ступенів проявили активну громадянську позицію, взявши участь у єдиному флешмобі, який пройшов 23 серпня 2015 року о 10.00 год. по всій Донецькій області під гаслом  пісні  І.Федишин:

«Це моя земля, це моя країна,

Тут моя сім'я, тут моя родина.

Це ліси, поля, гори й полонини,

Рідна ти моя, Україно!»

 

     А піднятий вранці жовто-блакитний стяг над рідною школою нагадав всім , що Державний прапор — це символ віри в мирне ма ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: berestlav | Дата: 27.08.2015 | Коментарі (0)

          Літо є найбільш сприятливим періодом для укріплення здоров'я, загартування та всебічного розвитку дітей. Під час літнього відпочинку та оздоровлення в дошкільному навчальному закладі №1 «Сонечко» Сіверської міської ради пройшло музичне свято «Барви літа».

           На острові розваг дітей зустрічало Сонечко яке побажало всім малюкам, батькам та гостям миру, посмішок та  гарного настрою. Казкові герої, кл ... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: berestlav | Дата: 26.06.2015 | Коментарі (0)

       Дитинство – це старт для запуску здоров’я.  В дошкільному навчальному закладі №2 «Світлячок» Сіверської міської ради пройшло веселе фізкультурне свято «Ми всі дружна спортивна сім’я». Захоплююча атмосфера запросила маленьких учасників до цікавих спортивних пригод.  Розпочалося свято з веселої розминки під ритмічну музику, після чого старші дошкільники стали активними учасниками змагань, а молодші – глядачами і вболівальниками. Діти змагалися в естафетах та конкурсах, виконували вправи з м’ячами, гімнастичними палками, стрічками, скакалками.

         Не обійшлося на святі й без сюрпризів: до дітей завітали веселі клоуни, які залюбки приєдналися до учасників змагань і допомогли у виконанні спортивних завдань.

... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: berestlav | Дата: 25.06.2015 | Коментарі (0)

   Природа - це джерело духовних та фізичних сил. Дошкільний навчальний заклад №4 «Червона гвоздика» Сіверської міської ради велику увагу під час літнього оздоровлення приділяє екологічному вихованню дошкільників. Свято «Мильної бульбашки» навчило дітей досліджувати, пізнавати, експериментувати та спостерігати за природою. Разом з вихователями дошкільнята проводили експериментально-дослідну діяльність з водою, повітрям, мильною піною, фарбами. Діти обирали костюми своїх улюблених фруктів. На святі панував гарний та веселий настрій. Малюки отримали велике задоволення від  експериментів та дослідів. Наприкінці свята дітей чекав солодкий сюрприз.

   ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: berestlav | Дата: 25.06.2015 | Коментарі (0)

   Швидко  промайнули три тижні у літніх пришкільних  відпочинкових таборах  Артемівського району. Вони були насичені цікавими та пізнавальними іграми, вікторинами, екскурсіями, спортивними змаганнями та веселими розвагами.

    З 02.06.2015 по 19.06.2015 у таборах  відпочило  657 учнів 1-6 класів. Серед них вихованці гуртків ЦДЮТ, обдаровані діти та діти пільгової категорії. Для відпочиваючих було організоване безкоштовне збалансоване триразове харчування та денний сон.

    Яскравим враженням для дітей стало відвідування Ямпільського лісництва та проведення на базі спорткомплексу «Доломітник» спортивного свята «Веселий експрес» присвяченого Всеукраїнському Олімпійському Дню.

   Протягом табірної зміни діти змістовно та корисно відпочили,   зміцніли ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: berestlav | Дата: 22.06.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930