Понеділок, 13.05.2024, 16:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 15

15.Методичне об’єднання практичних психологів Артемівського району

12.2015р. на базі Опитненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося методичне об’єднання практичних психологів за темою «Психологічна служба в контексті превентивного виховання».

У процесі роботи, учасники ознайомились із методами та прийомами ранньої діагностики та корекції асоціальної поведінки дітей, визначили пріоритетні напрямки попереджувальної роботи та обмінялись практичним досвідом.

Наприкінці роботи, практичні психологи систематизували матеріал та визначили напрямки подальшої роботи.

  ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: berestlav | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)

«Різдвяна писанка»

15 грудня 2015 р. у відділі освіти Артемівської райдержадміністрації відбулось підведення підсумків районного етапу обласного конкурсу-виставки «Різдвяна писанка».

Головна мета виставки-конкурсу – пропаганда бережливого ставлення до природи, розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок дітей під час виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну тематику, сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні. У конкурсі взяли участь учні 21 школи та вихованці гуртків Світлодарського і Артемівського ЦДЮТ. 6 кращих робіт направлено на обласний етап конкурсу до м. Слов’янськ. За матеріалом відділу освіти Артемівської райдержадміністрації. 

   ... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: berestlav | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)

Світлодарська школа зустріла гостей

         Світлодарська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів гостинно відчинила двері, зустрічаючи учасників районного семінару з питань формування компетентної особистості школяра. У методичний майстерні взяли участь члени районного методичного кабінету, вчителі англійської мови, інформатики, української мови та літератури, бібліотекарі.

Вчителі Світлодарcької ЗОШ І-ІІІ ступенів поділилися найкращими здобутками з власного педагогічного досвіду, провівши майстер-клас, відкриті уроки. У результаті проведеної роботи педагоги та бібліотекарі ознайомили з історією та сучасним життям Світлодарської ЗОШ, ознайомилися з досвідом роботи колег, що атестуються.

Поширення професійного спілкування, популяризація кращого педагогічного досвіду, безумовно, сприятиме активізації творчої роботи всіх учасників семінару. За матеріалом відділу освіти Артемівської райдержадміністрації.

... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: berestlav | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)

В гості до Святого Миколая.

          Учні загальноосвітніх навчальних закладів відвідали в м. Святогірську казкову резиденцію Святого Миколая. Дітей радо зустріли помічники Святого Миколая, які і провели учнів до його майстерні. Спочатку діти вивчили колядки до свята Миколая та пограли в цікаві та веселі ігри. Після цього поспілкувалися зі Святим Миколаєм у його казковій резиденції та навчились робити чудові поробки, які вони забрали додому разом зі святковим настроєм та незабутніми враженнями.

          Всі учні та вчителі вдячні організаторам поїздки. За матеріалом відділу освіти Артемівської райдержадміністрації. 

   ... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: berestlav | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031