Понеділок, 13.05.2024, 16:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 04

Інформаційна комунікативні технології в освітньо-виховному процесі дошкільних навчальних закладів  Артемівському районі

          У дошкільному навчальному закладі №2 «Світлячок» Артемівського району проведено семінар-практикум для вихователів «Екологічне виховання дошкільників засобами інформаційна комунікативних технологій у виховному процесі». Методист дошкільного закладу №2 Максименко І.В. познайомила присутніх з досвідом роботи колективу по впровадженню інформаційно-комунікативних технологій в роботу дошкільного закладу, педагоги переглянули відео-презентацію «Застосування ІК-технологій в освітньому процесі – важливий чинник якісної освіти», інтегроване заняття природничо – екологічного спрямування за участю психолога, вчителя – логопеда, з використанням ІКТ «Мандрівка улюбленими стежками Лісовичка». Керівник тво ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: berestlav | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

«Учитель року» стартував

2 грудня в Артемівському районі стартував районний етап Всеукраїнського конкурсу  «Учитель року - 2016», у якому виявили  бажання взяти участь 34 учителя  загальноосвітніх навчальних  закладів за номінаціями: «Англійська мова», «Захист Вітчизни», «Історія», «Математика».    Конкурсанти вже пройшли перші випробування: презентація власного педагогічного досвіду,  «Майстер-клас», тестування з фахової майстерності. Попереду проведення конкурсних уроків на базі іншого навчального закладу та їх самоаналіз.
Тож хочеться побажати всім конкурсантам свою ерудованість, нестандартність, творчість, високий професіоналізм, нові ідеї реалізувати  у педагогічних змаганнях  та  здійснення творчих намірів! Бо ж відомо - стежка людського щастя на ниві педагогічної праці безкінечна. Зичимо учасникам, щоб упр ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: berestlav | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

Спортивний уікенд

                  З метою виховання в учнів спортивної активності та любові до спорту, знайомства з правилами гри в хокей, розвитку фізичних якостей, 29.11.2015 року 30 учнів Званівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали шостий чемпіонат України по хокею. Відбулася гра хокейного клубу «Донбас» з гостями з Кременчука, яка закінчилася з результатом 5:0 на користь «Донбасу». Діти, одягнені в футболки і кашкети ХК, дружньо і завзято вболівали за нашу команду. Вони впевнені, що саме це допомогло їм здобути перемогу!

               Позитивного настрою додали також катання на льодовій арені, перегляд 3D фільму, гра в боулінг. Гостей гри пригостили соком та піцою. Відпочинок вийшов не тільки корисним, але й змістовним. Емоції від екскурсії перевершили вс ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: berestlav | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

Нарада заступників директорів з виховної роботи

           У відділі освіти Артемівської райдержадміністрації проведено нараду заступників директорів з виховної роботи, на якій розглянуто основне питання щодо взаємозв’язку школи, родини, громадськості у вихованні дітей. Досвід роботи презентували заступники директорів шкіл з виховної роботи Зайцівської, Новолуганської, Луганської, Миронівської №1, Миронівської №2 шкіл та Світлодарського НВК. Психологічна служба підготувала для заступників директорів з виховної роботи рекомендації первинної профілактики злочинності та роботи з дітьми і їх батьками що потребують особливої уваги. Заступники директорів з виховної роботи Красненської ЗОШ, Званівської ЗОШ та  Міньківського НВК презентували свій досвід про партнерські зв'язки шкіл Артемівського району зі школами України. На нараді було підведено підсумки проведення районного етапу обласного конкурсу &la ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: berestlav | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031