Понеділок, 20.05.2024, 09:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Творчий марафон педагогів.

Відповідно до плану роботи  відділу освіти , 23 лютого 2016 року на базі районного ресурсного центру відбулися майстер-класи  Жучка В.Г., вчителя фізики Опитненської ЗОШ з теми «Формування компетентностей учнів на уроках фізики через реалізації Державного стандарту загальної середньої освіти» та Козаченко О.Є., вчителя математики Красненської ЗОШ, яка висвітлили проблему « Активне стимулювання учнів до самоосвіти, саморозвитку, с самореалізації через інноваційні форми та методи навчання»  У заході взяли участь учителі фізики та математики, керівники районних методичних об’єднань вчителів фізико- математичного циклу.Учасників привітала завідувач районного  методичного кабінету відділу  освіти Артемівської районної  ради  О. А.Корона  і акцентувала увагу на важливості розвитку у сучасної молоді життєвих компетентностей, н ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: berestlav | Дата: 25.02.2016 | Коментарі (0)

Семінар директорів шкіл Артемівського району

 

19 лютого у Світлодарському навчально-виховному комплексі відбувся семінар директорів навчальних закладів з теми: «Методичні інструменти підтримки і супроводу здібних та обдарованих учнів у процесі формування творчого розвивального середовища навчально – виховного комплексу»

         Присутні директори взяли участь у методичному діалозі з теми семінару, демонстрували педагогічні родзинки, ділилися прийомами й методами, які сприяють розвитку творчих здібностей учнів. Особливий інтерес викликали виступи директора Світлодарського УВК Гутнік О.О., учителя біології Берестова В.В., учителя образотворчого мистецтва Арістової Т.І., учителя музичного мистецтва Заведенко Л.В., учителя інформатики Калиновської Т.А., учителя географії та економіки Кременчугської Т.С.

         Під час роботи семінару п ... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: berestlav | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

Друга річниця початку Революції Гідності

в школах Артемівського району.

 

 

До відзначення Дня  Гідності та Свободи в загальноосвітніх та позашкільних начальних закладах Артемівського району пройшли урочисті лінійки, круглі столи, виховні години та  єдині уроки «Україна –  територія гідності й свободи». Розпочались заходи з виконання всіма учнями  гімну України. Перші хвилини уроків були присвячені доленосним подіям, які сколихнули нашу державу восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року.

   З метою гідного відзначення річниці Революції Гідності, віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави, у навчальних закладах району проведено години спілкування, круглі столи за темами: «Украї ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: berestlav | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

Афганістан болить в моїй душі

15 лютого 2016 року у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах  відзначено День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З нагоди цієї дати відбулися загальношкільні лінійки на тему: «Трагедія і наслідки війни в Афганістані». Спільно з сільськими будинками культури було проведено літературно-музичний захід «Афганістан – наша пам’ять і біль». Підчас заходів всі присутні ще раз згадали сторінки цієї страшної війни, почули вірші та пісні, присвячені трагічним подіям того часу, а також вшанували пам'ять воїнів, що загинули, хвилиною мовчання. 

   ... Читати далі »

Переглядів: 337 | Додав: berestlav | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

Моя душа – як арфа золота

 

12 лютого 2016 року в Сіверській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 відбулись  Сосюринські літературні читання «Моя душа – як арфа золота, як і завжди, у льоті років юна », присвячені    118-річчя з Дня народження В.Сосюри. З усього Артемівського району з’їхалися шанувальники творчості поета. Свято було насичене атмосферою добра, ніжності, тепла. Учасники перейнялися почуттям любові до творчості найніжнішого лірика ХХ століття Володимира Сосюри.

На святі звучала поезія В.Сосюри, цікаві сторінки біографії. Шанувальники поезії з хвилюванням переглянули фільм «Гра долі», присвячений жінкам В Сосюри.  Поет любив дітей, особливо свою онуку Ірину, яку ласкаво називав Орисею. Їй він присвятив збірку віршів. До уваги учасників свята було представлено міні флешмоб «Моя Орися»  .

  & ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: berestlav | Дата: 12.02.2016 | Коментарі (0)

Розширена колегія відділу освіти

 

05  лютого  в  Опитненській   загальноосвітній   школі   І-ІІІ   ступенів

проведено розширену колегію відділу освіти Артемівської райдержадміністрації,  на якій розглядалося питання про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку освіти Артемівського району за 2015 рік. В роботі колегії брали участь: голова Артемівської райдержадміністрації  Бохонов Володимир Михайлович, керівники навчально - виховних закладів району, голови профспілкових комітетів дошкільних і загальноосвітніх закладів, педагоги.

З доповіддю виступила в.о. начальника відділу освіти Сова Віра Василівна, яка підвела підсумки роботи навчально-виховних закладів за 2015 рік, звернула увагу на актуальні питання районної освіти.

З метою вирішення проблем, визначених у пріоритетних напрямках розвитку освіти Артемівсько ... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: berestlav | Дата: 05.02.2016 | Коментарі (0)

День пам'яті героїв Крут

в школах Артемівського району.

 

 

   З метою консолідації  суспільства  навколо  пам’яті  про  борців  за  волю  України, виховання  у  школярів  патріотизму  та  гордості  за  героїчне  минуле  та сьогодення свого народу у загальноосвітніх навчальних закладах Артемівського району  проведено лінійки пам’яті, присвячені подвигу Героїв Крут, виховні години, години спілкування, усні журнали «Пам’ятай: Ти нащадок Героїв!», тематичні уроки «Лицарство Крут! Ваш чуєм зов – невтомно далі йти!» із залученням учасників  антитерористичної  операції та  органів місцевого  самоврядування.

Виховні заходи сприяли розвитку бажання учнів стати гідними громадянами  України.

... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: berestlav | Дата: 04.02.2016 | Коментарі (0)

01.02.2016 року відновлено навчально-виховний процес у загальноосвітніх навчальних закладах району для учнів 1-11 класів, дітей дошкільного віку навчально-виховних комплексів та вихованців позашкільних навчальних закладів.

Продовжено карантин до 07.02.2016 року у Миронівській ЗОШ№1 І-ІІІ ст.,

Миронівській ЗОШ№2 І-ІІІ ст.., Світлодарській ЗОШ І-ІІІ ст., та Світлодарському НВК.

Переглядів: 321 | Додав: berestlav | Дата: 04.02.2016 | Коментарі (0)

На виконання «Комплексного плану заходів профілактики грипу та ГРВІ на території Артемівського району на 2013-2017 рр.», затвердженого Розпорядженням Голови Артемівської райдержадміністрації від 20.03.2013 р. № 84 щодо призупинення навчального процесу в окремих класах (школа) при перевищенні кількості хворих на грип та ГРВІ 15-20% від загальної кількості дітей, листа Артемівського районного управління головного управління Держсанепідслужби у Донецькій області, наказу відділу освіти «Про призупинення навчально-виховного процесу у навчальних закладах

Артемівського району» від 19.01.2016р. № 11 з 20.01.2016 р. по 26.01.2016 р. та на виконання наказу відділу освіти  «Про продовження призупинення навчально-виховного процесу у навчальних закладах Артемівського району» від 26.01.2016 р. № 21 продовжити призупинення навчально-виховного процесу у загальноосвітніх закладах району з 27.01.2016р. по 31.01.2016р. 

Переглядів: 390 | Додав: berestlav | Дата: 27.01.2016 | Коментарі (0)

Шкільна  футзальна ліга України

 

З метою підвищення  масовості  дитячо-юнацького  футзалу,  організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футзалом, виявлення здібних футзалістів, популяризації та розвитку футзалу у загальноосвітніх навчальних закладах Артемівського району проведено шкільний етап обласних змагань «Шкільна  футзальна ліга України» серед учнів 4-5 класів.

Це перші змагання такого формату для юних футзалістів району, які стали справжнім спортивним святом. Переможців нагороджено грамотами.

Такі змагання зміцнюють здоров’я дітей, сприяють виявленню здібних футзалістів, виховують командний дух, колективізм. 

 

... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: berestlav | Дата: 25.01.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 34 35 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031