Понеділок, 06.05.2024, 13:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 13

Форум педагогічних ідей

         9 грудня  2016 року в Берестівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся форум педагогічних ідей на тему: «Створення навчальним закладом умов для всебічного розвитку учнів сучасної школи».

         Досвідчені вчителі школи Гуц З.М.(учитель української мови і літератури), Сидоренко Н.В.(учитель початкових класів) провели майстер-класи з таких тем: «Розвиток креативності учнів засобами уроків української мови і літератури» та «Літературний розвиток молодших школярів», запропонувавши колегам зі шкіл району сучасні методи та прийоми педагогічної діяльності. Учасники форуму мали змогу відвідати урок української літератури в 10 класі (І.Франко. Поетична збірка «Зів’яле листя»), виховний захід в 4 класі (інсценована казка «Язиката Хвеська»). Всі учасники фору ... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: berestlav | Дата: 13.12.2016 | Коментарі (0)

Змагання майбутніх захисників України

        6 грудня 2016 року в Клинівській ЗОШ І – ІІІ ступенів учні Бахмутського району відзначали День Збройних сил України. Свято розпочалося  з урочистої лінійки, на якій пролунав Гімн України. Ведучі наголосили, що протягом  25 рокiв  Збройні сили України пройшли непростий шлях становлення і сьогодні є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності нашої держави.

Відбулися військово-спортивні змагання «Майбутні захисники Вітчизни», в яких узяли участь команди Клинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Покровського НВК. Юнаки і дівчата змагалися в збиранні й розбиранні автоматів, стрільбі з пневматичної гвинтівки, наданні першої медичної допомоги, одяганні протигазів та у спортивних конкурсах. Усі учасники показали добру військово-спортивну підготовку, силу, спритність, влучність, командний дух. Присутні на зм ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: berestlav | Дата: 13.12.2016 | Коментарі (0)

                                  Районний  семінар-практикум педагогів-організаторів

        З метою підвищення педагогічної майстерності в грудні 2016 року відбувся  районний семінар-практикум  педагогів-організаторів на тему: «Застосування народознавчих засобів у становленні  особистості школяра та під час підготовки  свят новорічного циклу».

          Семінар складався із теоретичного та практичного модулів.  Робота теоретичного модуля проводилася у форматі представлення презентації з досвіду роботи педагогів-організаторів Берестівської , Красненської шкіл та  Покровського НВК.

      ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: berestlav | Дата: 13.12.2016 | Коментарі (0)

Всеукраїнський тиждень права

З  05 по 09 грудня 2016 року  у загальноосвітніх навчальних закладах

Бахмутського району  проводився Всеукраїнський тиждень права, під час якого проведено:  тематичні лінійки «Межу закону не переступити» , виховні години, бесіди «Кримінальна відповідальність неповнолітніх». Учні мали змогу  пригадати набуті   знання про те, що наша держава Україна є правовою,  демократичною, а також про потреби шанування та дотримання основного закону нашої держави – Конституції України.  

Тиждень правових знань не пройшов непоміченим, заходи, які були проведені знайшли відгук у серцях і свідомості наших учнів.

 

... Читати далі »

Переглядів: 370 | Додав: berestlav | Дата: 13.12.2016 | Коментарі (0)

День Збройних Сил України

До Дня Збройних Сил України у загальноосвітніх навчальних закладах Бахмутського району проведено ряд відповідних заходів. Це книжкова виставка «Героїв стежина – від батька до сина», диспут старшокласників «Як я розумію особисту відповідальність за захист Батьківщини». Урочиста лінійка «Будемо гідні слави героїв» була присвячена історії розвитку української армії та сучасному складному етапу її становлення. Учні ще раз переконались, що захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі  часи були покликанням та обов язком справжніх чоловіків.

 Концерта програма «Слава українській армії» включала вірші та пісні, присячені нашим захисникам. Присутні військові щиро вітали шкільних артистів, а учні подарували їм тепло своїх сердец і побажання Миру  нашій землі.

... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: berestlav | Дата: 13.12.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031