Середа, 15.05.2024, 20:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Вересень » 27

Душевна зустріч у колі друзів

На передодні свята Дня працівників освіти, у затишній святковій залі готельного комплеrсу «Україна»,  у тісному  дружньому колі зібралися  педагоги-ветерани:  досвідчені директори шкіл, завідувачі дошкільних закладів, працівники  відділу освіти, які багаторічною плідною працею сприяли  розвитку освіти Бахмутського району.

З душевними вітаннями звернулися до колег, своїх наставників, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Сова Віра Василівна та голова профспілкового комітету працівників освіти і науки Бахмутського району Заморська Т.М.

          Ветерани пригадали кращі роки свого життя – роки педагогічної діяльності. Із задоволенням розповіли про цікаві та незвичайні  випадки ... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: berestlav | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

Співпраця Світлодарського ЦДЮТ з послами доброї волі.

У вересні в Світлодарський Центр дитячої та юнацької творчості приїхали гості - посли доброї волі ЮНІСЕФ Ярослав Бекр, відомий хореограф Словаччини, Семюел Майдек, молодіжний посол доброї волі при ЮНІСЕФ, і представники словацьких ЗМІ. Візит цих людей став справжньою подією для вихованців Центру. Гості познайомилися з Центром, були присутнім на заняттях гуртків, мали можливість зануритися в творчу діяльність дітей. Слід зазначити, що це не перший візит послів доброї волі ЮНЕСЕФ в ЦДЮТ. Ярослав Бекр поділився з вихованцями  своїм танцювальним досвідом, показав майстер-клас з хіп-хопу. Діти, в свою чергу, продемонстрували гостям свої танці, подарували малюнки і вироби. Атмосфера була яскравою, доброзичливою і невимушеною. Представники організації вручили гуртківцям подарунки для занять творчістю і висловили бажання продовжувати співпрацю з Центром.

... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: berestlav | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

Ми Олімпійці!

    Навчальний рік для учнів загальноосвітніх навчальних закладів розпочався з проведення Олімпійського тижня, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Легкоатлетичні змагання «Крок до здоров'я», конкурси, спортивні естафети, «Веселі старти», Олімпійські уроки – все це у дні святкування чекало на учнів.

У кожного була своя мета: хтось боровся за перемогу, а хтось просто приймав участь, демонструючи цим прихильність до здорового способу життя. Перемога дісталася найсильнішим.

Без всякого сумніву проведення олімпійського тижня сприяло популяризації здорового способу життя серед молоді. А різноманітність проведених заходів дає підставу стверджувати, що у цій акції були задіяні практично всі учні шкіл, а це означає, що діти стали на крок ближче до здорового способу життя.

& ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: berestlav | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

До Дня визволення Донбасу.

 

З метою гідного вшанування  подвигу  українського народу, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті загиблих воїнів, жертв війни, посилення турботи про ветеранів війни, у загальноосвітніх та позашкільних навчальних  закладах Артемівського району пройшли мітинги з нагоди 73-й річниці визволення Донбасу від фашистських загарбників за участю голів сільрад, ветеранів війни та праці,  учнівської молоді шкіл району. Учні привітали ветеранів, дітей війни, поклали квіти до могил загиблих воїнів та меморіалів. В навчальних закладах району проведено урочисті лінійки,  уроки мужності, зустрічі з ветеранами за темою «Діалог  поколінь». Волонтерські бригади  старшокласників надали допомогу родинам загиблих воїнів – захисників України: прибрали подвір’я, допомогли по господарству. Упорядкували пам’ятники  захисникам України у роки Друго ... Читати далі »

Переглядів: 306 | Додав: berestlav | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930