Середа, 15.05.2024, 12:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 10

Щасливої дороги, рідні пташенята!

         9 червня у загальноосвітніх навчальних закладах Бахмутського району   особливий день  у житті випускників 9-х класів. У цей день вони отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту. За доброю традицією свої найкращі побажання висловили своїм дорослим дітям директори, перші вчителі, класні керівники, батьки, навіть молодші братики та сестрички. А ще у гості до випускників завітали герої улюблених дитячих мультиків, які допомогли випускникам згадати шкільне життя. Цікавою була відповідь випускників у формі фільму «Службовий роман». Кожен епізод фільму був сповнений любові і вдячності вчителям та батькам, які  віддали їм свою любов і тепло.

 Вони пішли, але обіцяли повернутися! Тож хай всі дороги наших випускників будуть щасливими. 

 

... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: berestlav | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

День туриста.

       Кожен день перебування в пришкільних таборах стає яскравою та корисною частиною літніх канікул. Досвідчені вихователі підготували багато цікавих і захоплюючих заходів разом із сільськими будинками культури.

         Так одним із них - це проведення Дня туриста, в рамках якого відбулися: гра- мандрівка «Ми – веселі туристи», краєзнавча вікторина, в’язання вузлів, подолання перешкод, збирання туристичних рюкзаків, змагання на спортивну спритність.

         З великими враженнями діти повертались додому.

 

... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: berestlav | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

Літній оздоровчий сезон в дошкільних навчальних закладах

 Бахмутського району

 

       Дзвінко, весело та спортивно розпочався літній оздоровчий сезон в дошкільних навчальних закладах  Бахмутського району, який буде тривати до вересня. Протягом трьох  місяців дошкільників чекають розваги, ігри, спортивні змагання, театралізовані вистави, музичні свята, екскурсії, перегляд любимих мультфільмів. В гості до малят завітають клоуни, герої казок. Оздоровлюватися діти будуть збалансованим, збагаченим вітамінами харчуванням, свіжими овочами, фруктами та соками. Загартування та зміцнення здоров’я дітей сонячними, та повітряними ваннами,  водними процедурами, оздоровчою гімнастикою.

        Побажаємо нашій малечі доброго, яскравого, рясного, щедрого на приємні події літа!

 

... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: berestlav | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

Спорт – це здоров'я !

              З метою спонукання учнів до систематичного фізичного самовдосконалення, сприяння утвердження пріоритетів ведення здорового способу життя, розвитку рухових якостей, почуття колективізму, взаємодопомоги в пришкільних таборах проведено спортивне шоу «Богатир літа».

Цікаві розваги, естафети, конкурс експрес-малюнків на спортивну тематику, атракціони нікого не залишили байдужими. Веселий сміх, дитячий галас та бурхливі оплески лунали на майданчику.

В цілому спортивне свято пройшло дуже цікаво і яскраво, зі спортивним запалом, шумно і дуже весело. Природно, на святі переможених спортсменів не було, тому що перемогла дружба. Юні спортсмени отримали призи за активну участь у святі.  

 

... Читати далі »

Переглядів: 370 | Додав: berestlav | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930