Понеділок, 29.04.2024, 03:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 11

Всеукраїнська військово – патріотична гра «Сокіл «Джура».

 

З метою активізації роботи з відродження й розвитку історичних, патріотичних та культурних традицій Українського козацтва, поваги до народних звичаїв та національних цінностей, виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості й активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості у загальноосвітніх навчальних закладах Артемівського району було проведено дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру  «Сокіл «Джура».

       Всі учні добре підготувалися до участі у змаганнях. Кожен загін мав свою емблему, форму одягу, назви загонів, девізи та пісні.

         У результаті складання завдань із пазлів кожен козацький загін отримав  символічну карту України.

Перемо ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: berestlav | Дата: 11.04.2016 | Коментарі (0)

Районне методичне об’єднання вчителів

предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни».

Відповідно до плану роботи відділу освіти проведено районне методичне об’єднання вчителів з предметів  «Фізична культура» та «Захист Вітчизни». У теоретичній частині заходу заслухались питання: про результати тестування з фахової майстерності учителів предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни», виконання заходів національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в Донецькій області, спортивний календар на ІІ квартал 2015-2016 н.р.  У практичній частині педагоги району стали активними учасниками майстер-класу «Інноваційні технології навчання на уроках предметів «Фізична культура» та Захист Вітчизни».

Педагоги поповнили свої теоретичні знання та практичні навички з викладання ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: berestlav | Дата: 11.04.2016 | Коментарі (0)

Весняні канікули в  загальноосвітніх навчальних закладах

Артемівського району.

 

Відповідно до  плану весняних канікул  в  загальноосвітніх навчальних закладах Артемівського проведено низку цікавих розважальних, спортивно-оздоровчих заходів, а саме: проведено акцію «Зробимо шкільний дім красивішим»,   створено фотоколаж    «Посмішка – запорука здоров’я». Учні шкіл прийняли участь у шкільній виставці декоративно –ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край», проведено спортивні змагання «Веселі старти»,  історичний брен-ринг «Чи знаєш ти історію України»,спортивно – ігрову програма  «Казкова естафета», конкурс  «Ми маємо талант»,  диспут «Шкідливі звички», захист  проектів «Моя домашн ... Читати далі »

Переглядів: 325 | Додав: berestlav | Дата: 11.04.2016 | Коментарі (0)

Професійне зростання педагога

 

7 та 8 квітня відповідно до плану роботи у відділі освіти Артемівської райдержадміністрації відбулося чергове засідання районної атестаційної комісії. Нагальними питаннями для розгляду комісії стали результати перевірки організації атестації педагогічних працівників у загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладах району.

Членами районної атестаційної комісії обговорювались відвідані відкриті уроки, заходи педагогів, які атестуються комісією ІІ рівня на відповідність   раніше    присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічних звань, відповідність займаній посаді, на присвоєння  кваліфікаційних категорій та педагогічних звань «старший учитель», «учитель-методист».

Атестаційна комісія дійшла висновку, що вчителі, вихователі, інші педагогічні працівники цілеспрямовано прац ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: berestlav | Дата: 11.04.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930