Четвер, 09.05.2024, 22:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 24

    24 листопада 2015 року у відділі освіти відбулось підведення підсумків участі школярів Артемівського району  у виставці-конкурсі з декоративно-ужиткового мистецтва «Творчі скарби Донбасу».

На виставку творчі роботи надали учні з 21 школи району та гуртків Артемівського районного та Світлодарського ЦДЮТ .

Дитячі роботи вражали своєю різноманітністю та неповторністю, фантазією та творчим задумом. У художніх виробах використані такі матеріали як: шпагат, солоне тісто, бісер, кофе, папір, дерево, природний матеріал, шовкові стрічки тощо. Нову техніку «сухе валяння» з вовни представили вихованці гуртка «Сувенір» Світлодарського ЦДЮТ.

Автори кращих робіт відзначені грамотами відділу освіти.

Роботи переможців районного конкурсу представлені на обласному  конкурсі.

Вітаємо кращих майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та бажаємо їм творчої наснаги і нових цікавих проектів. За матеріалом ві ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: berestlav | Дата: 24.11.2015 | Коментарі (0)

    До відзначення Дня  Гідності та Свободи в загальноосвітніх та позашкільних начальних закладах Артемівського району пройшли урочисті лінійки, круглі столи, виховні години та  єдині уроки «Україна –  територія гідності й свободи». Розпочались заходи з виконання всіма учнями  гімну України. Перші хвилини уроків були присвячені доленосним подіям, які сколихнули нашу державу восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року.

         З метою вшанування патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, у Міньківському НВК, Новолуганській ЗОШ, Сіверській ЗОШ №3 пройшов  нетрадиційний виховний захід - флеш - моб «Я люблю Україну», у Покровському НВК, Сіверській ЗОШ №2, Званівській ЗОШ - мистецька акція «Створи голуба миру», всі школи переглянули відеофільм «Зим ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: berestlav | Дата: 24.11.2015 | Коментарі (0)

        У відділі освіти проведено технопарк для вчителів  початкової школи.  Свою майстерність презентували вчителі вищої кваліфікаційної категорії : Єрхова Н.М. (Опитненська ЗОШ), Федоренко О.О. (Яковлівська ЗОШ ) і Яковенко І.В. ( ДНЗ-ЗНЗ І ст.. Васюківської с/р).

         Учасники працювали в групах, виконували інтерактивні вправи, проводили ситуаційні ігри.

          Також були обговорені шляхи застосування інтерактивних технологій через різні форми роботи на уроках в початковій школі.

         Завершили даний захід  вправою «Коло побажань», де всі учасники висловили свої враження від заняття та побажали  творчої наснаги кожному педагогу. За матеріалом ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: berestlav | Дата: 24.11.2015 | Коментарі (0)

    У відділі освіти Артемівської райдержадміністрації  відбулось засідання районної творчої групи практичних психологів за темою: «Дитячо-батьківські відношення. Прийомні сім’ї, формування відносин» .

На засіданні обговорювалось та відпрацьовувалось питання щодо своєчасного виявлення та корекції проблем у контексті дитячо-батьківських відносин в тому числі у прийомних сім’ях.

Учасники зазначили,  що в сучасних суспільно-політичних умовах, великого значення набуває роль психологічної служби, і головне її завдання сьогодні  - розробка пакету методик психологічного впливу, які спроможні допомогти у подоланні проблем не тільки в прийомних сім’ях, а й у вирішенні складних питань дитячо-батьківських відношень взагалі.

У ході засідання, практичні психологи ознайомились із стилями сімейного вихован ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: berestlav | Дата: 24.11.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30