Четвер, 28.03.2024, 23:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 9 » День відкритих дверей в Донбаському державному педагогічному університеті
16:05
День відкритих дверей в Донбаському державному педагогічному університеті

День відкритих дверей в Донбаському державному

педагогічному університеті

 

З метою профорієнтаційної роботи День відкритих дверей в Донбаському державному педагогічному університеті відвідали випускники Іванівської та Парасковіївської шкіл, Покровського та Міньківського НВК. Піднесений настрій сьогоднішніх випускників був помітним вже при вході до актової зали, де для них організували перегляд роликів про навчальний заклад та важливість вибору педагогічної професії. А виступ студентської агітбригади занурив у світ молодіжного гумору та запрошень на навчання до ДДПУ.

Перед аудиторією можливих майбутніх абітурієнтів держав слово директор Донецького регіонального центру якості освіти, який докладно розповів про основні вимоги здачі ЗНО, терміни та зміни у 2017 році. А про особливості вступної кампанії, правила прийому до базового університету ДДПУ у 2017 році, перелік сертифікатів ЗНО за обраними спеціальностями, особливості конкурсного відбору пільгової категорії вступників  надав вичерпну інформацію проректор з науково-педагогічної роботи, доктор фізико-математичних наук, доцент Чайченко С. О.

По особливому пройшли спілкування деканів з випускниками, які виявили бажання у майбутньому вступити на різні спеціальності. Не стали виключенням й представники шкіл, які спілкувалися з викладацьким складом фізико-математичного факультету. Учні задавали питання і отримували відповіді від декана Новікова О.О. А у фізичних лабораторіях були учасниками дослідів з інтерференції світла, поверхневого натягу речовин та збереження моменту імпульсу. Цікавою була перевірка мобільних телефонів на рівень радіаційного фону.

Попереду у випускників ЗНО і основні роздуми про вибір професії, але з впевненістю можна вважати, що ними будуть враховані  всі позитивні сторони навчання у педагогічному університеті.

 

 

 

Переглядів: 399 | Додав: berestlav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031