П`ятниця, 29.03.2024, 18:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 26 » В Соледарській ЗОШ №13 пролунав «Останній дзвоник»
15:35
В Соледарській ЗОШ №13 пролунав «Останній дзвоник»

В Соледарській ЗОШ №13 пролунав «Останній дзвоник»

     26 травня в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 з поглибленим вивченням англійської мови вже традиційно пройшло свято «Останнього дзвоника», на яке завітали учні та батьки, ветерани педагогічної праці, представники громадськості. На святі були присутні міський голова Соледарської об’єднаної територіальної громади Олександр Степаненко, начальник відділу організації виробництва та маркетингу продукції рослинництва та розвитку ринків агротехнічних послуг управління розвитку агропромислового виробництва та розвитку харчової і переробної промисловості департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Донецької облдержадміністрації Олександр Сушко, начальник відділу освіти Артемівської райдержадміністрації Людмила Ігнатенко, заступник директора ДП «Артемсіль» із загальних питань Вадим Зеленій, голова профспілкового комітету ДП «Артемсіль» Андрій Попов, військовослужбовці української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, депутати Соледарської міської ради та багато інших.

Гості заходу привітали учнівський та педагогічний колективи школи зі святом та побажали всім приємного літнього відпочинку, а випускникам – успіху у здійсненні їх мрій. У ході заходу було вшановано учнів-переможців інтелектуальних і спортивних змагань та конкурсів. 22 найкращих випускники були нагороджені грошовими преміями від Соледарської міської ради та цінними подарунками від ДП «Артемсіль». 16 обдарованих учнів школи отримали грамоти та стипендії від Артемівської райдержадміністрації.

У своєму виступі директор школи Галина Смага наголосила, що цього року наш навчальний заклад закінчує 7 претендентів на золоті медалі (Ольга Ільїна, Олег Чеботенко, Валерія Рєзніченко, Вікторія Корнєєва, Ганна Таранова, Юлія Сидорова, Анастасія Курганова).

У ході заходу учні продемонстрували свої творчі вміння та таланти. Свято пройшло у теплій дружній атмосфері з ледь відчутними нотками суму за дитинством та шкільними роками в очах цьогорічних випускників.

Педагогічний колектив Соледарської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів №13 з поглибленим вивченням англійської мови бажає всім школярам та їх батькам приємного літнього відпочинку та наснаги, а випускникам - підкорення намічених вершин!

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 389 | Додав: berestlav | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031