П`ятниця, 29.03.2024, 02:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 27 » Урочисте свято до Дня працівників освіти
15:03
Урочисте свято до Дня працівників освіти

Урочисте свято до Дня працівників освіти

 

26  вересня у районному будинку культури  с.Опитне відбулося свято до Дня  працівників освіти, яке зібрало в дружнє тепле коло велику вчительську родину та стало справжнім виявом людяності і доброти, поваги до праці педагога. На заході були присутні  керівництво та представники колективів районних навчальних закладів. Подарунком для учасників свята став концерт, організований районним будинком культури, у якому взяли участь колективи Світлодарського Центру дитячої та юнацької творчості, Миронівської школи №  1, Світлодарського НВК та Опитненської школи.

З вітальною промовою до освітян звернулися голова Артемівської районної  державної адміністрації Бохонов В.М. та Бахмутської районної ради Пластун Є.Ю. Вони побажали вчителям миру, добра, злагоди та продувжувати місію давати дітям знання, прищеплювати любов до країни та вручили грамоти з грошовими винагородами найкращім працівникам освіти Бахмутського району. Начальник відділу освіти Ігнатенко Л.В. та голова Бахмутської РОП Заморська Т.М. нагородили педагогів за номінаціям «Сучасний керівник школи», «Педагогічні династії», «Сучасний талановитий учитель», «За збереження традицій та вагомий внесок у розвиток національного-патріотичного виховання».

 

Від імені духовенства Бахмутського району вчителів привітав настоятель Свято-Борисоглебського храму отець Олег.  Він побажав міцного здоров’я, щастя, любові та натхнення.

За доброю традицією великої освітянської родини вшанували квітами та солодкими подарунками ветеранів педагогічної праці.

Вчителі завжди займають важливе місце у серці кожної людини. Тож не дивно, що так багато поетів оспівують цю важливу професію. Тому педагогів району привітав наш земляк, поет Микола Джміль.

Лейтмотивом свята були такі слова: «Слава вчителю і доземний уклін за його нелегку працю, за Любов, що він сіє, за Надію, що посилає, за Віру, що вселяє, за Добро, що примножує!»

 

 

 

 

 

Переглядів: 503 | Додав: berestlav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930