П`ятниця, 29.03.2024, 13:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 25 » Результати роботи високі, а виконані справи – життєво необхідні
09:50
Результати роботи високі, а виконані справи – життєво необхідні

Результати роботи високі, а виконані справи – життєво необхідні

20 жовтня, напередодні осінніх канікул, пройшла конференція лідерів учнівського самоврядування шкіл Бахмутського району на тему: «Формування активу лідерів районного учнівського самоврядування та механізму організації його діяльності».

Впродовж навчального року школярі працювали за напрямками «Лідер – патріот своєї країни», «Ми разом», «Очисти себе – очисти Україну»,  «Схід та Захід разом». В процесі даної роботи учні вирішували питання, пов’язані з національно-патріотичним вихованням, з екологією та здоровим способом життя, з духовністю та культурою, із захистом прав дітей, соціальним партнерством та інформацією. Кожна шкільна організація учнівського самоврядування має свої досягнення в тому чи іншому напрямку.  

На конференції лідери звітували про результативність роботи учнів з пріоритетного напрямку школи, ділилися успіхами  творчого і креативного підходу до виконання справ.Виступи лідерів були лаконічними, пізнавальними, супроводжувалися цікавими фото- та відео презентаціями.

Важливим питанням учнівської конференції стало формування нового активу районного лідерського самоврядування та механізму організації його діяльності. За результатами роботи лідерів в минулому навчальному році, їх участі у роботі обласних лідерських заходів був обраний новий склад районної Ради учнівського самоврядування: голови комітетів з питань - національно-патріотичного виховання; екології  та здорового способу життя; духовності та культури; захисту прав дітей;  соціального партнерства та інформації.Очолили районну Раду учнівського самоврядування Юлія Стиранець, учениця Званівської ЗОШ та її заступник, Марія Назаренко, учениця Сіверської ЗОШ № 2.

         У процесі роботи конференції новообрані комітети розпочали свою плідну працю. Під час «Інформаційної платформи» вони розробили макети веб-сторінок кожного комітету та презентували  їх. Завдання всі виконали успішно. Макети були креативними, неординарними,  мали свою «родзинку».  Щоб в подальшій роботі координувати роботу лідерів  шкіл Бахмутського району та обмінюватися досвідом роботи з лідерами області і  України, комітетам було запропоновано створити аналогічні сторінки на сайті районної Ради учнівського самоврядування.

         Активно та плідно пройшла районна конференція. Лідери повернулися додому з масою позитивних вражень та цікавих ідей, які в майбутньому планують впровадити в життя. Тож побажаємо їм успіху та натхнення, завжди залишатися творчими, креативними та життєрадісними.

 

 

 

 

 

Переглядів: 322 | Додав: berestlav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031