П`ятниця, 29.03.2024, 14:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 15 » Перша сходинка до щастя – здоров’я
16:09
Перша сходинка до щастя – здоров’я

Перша сходинка до щастя – здоровя

«Citius, Altius, Fortius» –  «Швидше, вище, сильніше». Під цим  гаслом пройшов День здоров’я у школах Бахмутського району.

Розпочався день олімпійським уроком, який для наших дітей уже став традиційним. Діти із задоволенням готували презентації на олімпійську тематику, розповідали про свій улюблений вид спорту, відповідали на питання спортивної вікторини. На  олімпійські уроки до шкіл були запрошені почесні спортсмени – чемпіони України.

Після уроку веселий дзвоник запросив усіх на  зарядку. За командою учителів фізичної культури класи  звітували  про свою готовність спортивними гаслами. Під ритмічну музику найкращі спортсмени внесли олімпійський прапор. Освітні заклади  тісно співпрацюють з Німеччиною, тому поруч  з олімпійськими символами  була емблема ЮНІСЕФ.  Свято почалось!

Старшокласники рекламували олімпійські види спорту. Парадом пройшлись борці, гімнасти, синхроністи, плавці, легкоатлети, баскетболісти, футболісти, волейболісти. Більшість із них вже досягли спортивних результатів та мають медалі. Бурними аплодисментами вітали учні спортсменів – гордість шкіл району.

Бадьорі, щасливі, з бойовим духом прямували школярі початкових класів  разом із класними керівниками на «Веселі старти». 5-8 класи змагалися на спортивному майданчику в спортивному багатоборстві, а старшокласники в спортзалі виборювали перемогу в командній грі – «волейбол».

Свято проходило на вулиці і діти, захоплюючись теплою, сонячною  погодою, радісно і активно брали участь у естафетах. Учасники  спортивних змагань отримали грамоти, уболівальники заряд  гарного настрою!

Дорогою додому особливо приємно було чути захоплюючі розповіді учнів про те, як вони весело і натхненно провели час у спортивних змаганнях, що в черговий раз довело правоту філософа Сократа «Перша сходинка до щастя – здоровя».

 

 

 

Переглядів: 503 | Додав: berestlav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930