Четвер, 25.04.2024, 17:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Червень » 20 » Один незабутній день в Києві
15:40
Один незабутній день в Києві

Один незабутній день в Києві

          Ми були дуже приємно вражені, коли отримали запрошення взяти участь в заходах Сьомої Молодіжної академії до Міжнародного дня захисту дітей. По-перше, це можливість побувати в столиці нашої держави, познайомитися і налагодити співпрацю з нашими ровесниками з інших регіонів України, по-друге, показати дійсність, в якій ми проживаємо та ще раз загострити увагу на проблемах, пов’язаних з АТО. І наші сподівання справдилися на всі сто відсотків і навіть більше.

          Ще з вікон  потягу нас вразила величність монументу Батьківщини-Матері  та краса соборів та церков Києво-Печерської лаври на Київських горах. Далі  нас гостинно вітали в міському будинку вчителя. Неймовірні враження та спогади залишив  цікавий флешмоб на площі біля пам’ятника   М. Грушевському у вигляді  безлічі яскравих парасольок в акції «Парасолька над дитиною», які тримали  над нами перехожі, символізуючи наш захист від негод, і сотня різнокольорових кульок, які ми випустили в небо, загадуючи бажання, і цікаве спілкування з новими друзями.  Дуже хотілося зацікавити всіх нашою фотопрезентацією до виставки «Діти та війна», при цьому ми з інтересом знайомилися з презентаціями інших шкіл. Дуже сподобався       фотопроект волонтера Ірини Крамаренко з м. Попасної «За межами наших вікон : діти і конфлікт». Ми залюбки підспівували Насті Хміль, вивчаючи слова нової пісні та рухи нового танцю. Ми вважаємо, що така загальна атмосфера сприяє подальшій ефективній інтеграції дітей з різних куточків країни.

      Не менш цікавою стала екскурсія до Верховної Ради України,  діяльність якої ми бачили лише по телевізору. Не вірилося, що ми перебуваємо саме в тому місці, де було проголошено незалежність України, де депутатами обговорюються важливі життєві питання та приймаються закони нашої держави .

       Нам, звісно, дуже сподобалися смаколики, якими пригощали організатори проекту.

       Хочемо виразити велику подяку всім організаторам  цього проекту. Особливо  подякувати Петру Кензьору та Олесі  Скрипник, якими проведена величезна робота з організаційних питань.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 366 | Додав: berestlav | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930