Четвер, 25.04.2024, 23:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Артемівської райдержадміністрації

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

    З метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій, належного відзначення 14.10.2015 р. Дня захисника України, 13 жовтня 2015 року в Верхньокамянському загальноосвітньому навчальному закладі  Артемівського  району  відбулися виховні  заходи національно-патріотичного напрямку. Учні школи побували в гостях у військовослужбовців на кордоні Луганської та Донецької областях та привітали їх зі святом, провели шкільну лінійку «В серцях у нас… Ви вічно з нами», акцію «Ветеран живе поруч». Цікавими виявились класні години спілкування «Вітчизна слави й доблесті край…».

 

... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: berestlav | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)

    Напередодні свята Дня Захисника України в загальноосвітніх навчальних закладах Артемівського району пройшли виставки квіткових композицій. Кожна композиція була оригінальна та мала патріотичну назву. Учні квітами виклали побажання воїнам, передали свої почуття до захисників рідної землі. Яскраві композиції з терпких осінніх квітів  - це  відання шани найкращим синам України. 

... Читати далі »

Переглядів: 1265 | Додав: berestlav | Дата: 12.10.2015 | Коментарі (0)

   У районному будинку культури с.Опитне проведено професійне свято Дня працівників освіти у якому взяли участь керівники загальноосвітніх навчальних закладів, педагоги, вихователі. На святі були  присутні гості: Панкова Раїса Миколаївна – в.о. голови Артемівської районної державної адміністрації, Пластун Євген Юрійович  - голова Артемівської районної ради та інші почесні гості. З теплими словами привітання і щирими побажаннями миру і злагоди до освітян району звернулися Василенко Світлана Олександрівна – начальник відділу освіти Артемівської районної державної адміністрації та Заморська Тетяна Михайлівна – голова Артемівської районної організації профспілки працівників освіти і науки.

         За особистий вклад в розвиток районної  освіти кращі педагоги були відзначені Почесними  Грамотами Артемівської райдержадміністрації і  ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: berestlav | Дата: 05.10.2015 | Коментарі (0)

             У дошкільному навчальному закладі «Малятко Опитненської сільської ради Артемівського району проведено свято до Всеукраїнського Дня дошкілля.

              У святі взяли участь начальник відділу освіти Артемівської райдержадміністрації Василенко С.О., голова Артемівської районної організації профспілки Заморська Т.М., які сердечно привітали всіх присутніх зі святом та побажали міцного здоров’я, мудрості, наснаги, терпіння, успіхів у вихованні підростаючого покоління та подарували солодкі подарунки учасникам свята.

              Для працівників дошкільних навчальних закладів відбувся святковий концерт. Дошкільнята щиро розповідали вірші, співали пісні та т ... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: berestlav | Дата: 28.09.2015 | Коментарі (0)

 

            У дошкільному навчальному закладі «Малятко» Опитненської сільської ради Артемівського району відбувся семінар керівників дошкільних навчальних закладів з проблеми «Контроль як одна із функцій управління дошкільним навчальним закладом».  У роботі семінару взяли участь  керівники дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів.

             Теоретичну частину відкрила спеціаліст І категорії Сова Віра Василівна. Учасники обговорили питання контролю та аналізу управлінської діяльності керівника дошкільного навчального закладу.

             ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: berestlav | Дата: 28.09.2015 | Коментарі (0)

Молоді спеціалісти — це сподівання будь-якої школи на її подальший розвиток. Вони здатні принести до педагогічного колективу нові погляди на навчання, нові технології, ентузіазм, творчість. Тому їхній прихід в загальноосвітній заклад є надзвичайно значущим та актуальним.

Колектив педагогів Новолуганської ЗОШ І-ІІІ ступенів Артемівської районної ради Донецької області з великою радістю зустрічає кожного молодого фахівця. Бо це – наша зміна, продовження діла справжніх майстрів-педагогів. В нашому навчальному закладі створено Школу становлення молодого вчителя «Надія» , в якій вивчається, узагальнюється та поширюється перший педагогічний досвід молодих фахівців. «Чому саме «Надія»? – спитаєте ви. Тому що ми, досвідчені педагоги, сподіваємося, що нашу справу навчання та виховання підростаючого покоління буде ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: berestlav | Дата: 28.09.2015 | Коментарі (0)

Якщо твої плани розраховані на рік – сій жито,

                           Якщо на віки – виховуй дітей.

 

 Виховання національної гідності та патріотизму – основа, на якій ґрунтується суспільство, держава. Стати громадянином, тобто свідомим членом суспільства, непросто. Громадянином не народжуються. Громадянськість твориться з порядності, чуйності, совісності, здатності боротися проти несправедливості. Суть громадянськості – у вмінні й необхідності жити інтересами рідного народу, власної держави. Таким чином, виховувати в дитині громадянина – це означає навчати її жити заради Батьківщини.

         Тому виховна діяльність Званівської загальноосвітньої школи          &n ... Читати далі »

Переглядів: 390 | Додав: berestlav | Дата: 28.09.2015 | Коментарі (0)

Згідно плану роботи відділу освіти Артемівської райдержадміністрації

у відділі освіти проведено нараду заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи. На нараді розглядалися питання про календарно-тематичне планування вчителів-предметників, зміни у введені журналів вчителями-предметниками, роботу вчителя фізкультури з медичними групами.

         Методисти з предметів зробили ґрунтовний аналіз щодо календарно-тематичного планування вчителів, зроблено акцент на недоліки, неправильність розподілення вчителями годин. Надані рекомендації щодо підвищення ефективності викладання предметів. Акцентовано увагу щодо оформлення класних журналів, для заступників директорів шкіл надані методичні рекомендації у вигляді методичок.

         За підсумками роботи наради з кожного питання прийняті відповідні рішення, які взяті на контроль для забезпечення їх викон ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: berestlav | Дата: 18.09.2015 | Коментарі (0)

   З метою гідного вшанування  подвигу  українського народу, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті загиблих воїнів, жертв війни, посилення турботи про ветеранів війни, у загальноосвітніх навчальних  закладах та позашкільному закладі Артемівського району пройшли мітинги з нагоди 72-й річниці визволення Донбасу від фашистських загарбників за участю голів сільрад, ветеранів війни та праці,  учнівської молоді шкіл району. Учні привітали ветеранів, дітей війни, поклали квіти до могил загиблих воїнів та меморіалів. В навчальних закладах району проведено урочисті лінійки,  уроки мужності, зустрічі з ветеранами за темою «Діалог  поколінь». Волонтерські бригади  старшокласників надали допомогу родинам загиблих воїнів – захисників України: прибрали подвір’я, допомогли по господарству. Упорядкували пам’ятники  захисникам України у роки Другої світової вій ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: berestlav | Дата: 11.09.2015 | Коментарі (0)

   Теплого вересневого дня Артемівський районний Центр дитячої та юнацької творчості гостинно розкрив свої двері для першокласників  міста Сіверська. Працівники закладу привітали учнів з початком навчального року, провели екскурсію по навчальним кабінетам, студіям. В бібліотеці ЦДЮТ першокласники читали вірші, відгадували загадки, за що отримали в подарунок книги, в музейній кімнаті розглянули експозицію про побут українців, відвідали виставку дитячих творчих робіт.

         З метою співпраці школи та позашкільного закладу, створення у дітей позитивного настрою та бажання навчатися, культорганізатор Корякіна Н.С. підготувала розважально-ігрову програму «Дай руку, першокласник». 24 маленьких учня із задоволенням прийняли участь у змаганнях та іграх: «Веселі цифри», «Збери рюкзак», «Вимкни будильник», «Чому учать ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: berestlav | Дата: 07.09.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930